Γκιρίσατζιν Ρε!!! Ελληνάρας!!!

by 02:47 8 Φώναξαν

τι είπατε δεν τον ξέρετε τον κύριο; χμ.. ίσως αυτό να σας βοηθήσει...


ούτε τώρα... Ε λοιπόν αυτός είναι ο Ελληνάρας που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο anime Hetalia Axis Power...


Γκιρίσατζην με τα όλα του και με την φουστανέλα του...

Το Hetalia Axis Power είναι ένα anime με μικρά επεισόδια... στις 26/01/09 και προβάλετε μέσω Internet, απο τα επεισόδια του περνάνε διάφορες χώρες και φυσικά εννοείτε και ότι ο δικός μας ο ελλήναρας δεν θα μπορούσε να λείψει.

το σενέριο είναι κάπως έτσι

Based on a popular web-released manga series by Hidekazu Himaruya, this has been described as a "cynical gag" story set in Europe in the years between WW1 and WW2 (1915-1939), using exaggerated caricatures of the different nationalities as portrayed by a gaggle of bishōnen boys. For example, the Italia Veneziano character is into pasta and women. The Deutsche (German) bishi loves potatoes and sausages, and Nippon is an otaku boy. Installments of the manga have jumped back and forth in setting from the ancient times to modern-day geopolitics. The manga's title comes the Japanese words for "useless" (hetare) and Italy (Italia).
------------------------------------------
Japan’s Kids Station television network has officially canceled its planned broadcast of the Hetalia Axis Powers anime series “due to various circumstances.” The series was distributed by Japanese retail anime chain Animate, via cel phone delivery and internet streaming.
πηγή : anidb.net

Ακόμη δεν το έχω δει και δεν έχω ιδέα πως παρουσιάζουν τον ελληνάρα (αν και υποπτεύομαι ότι θα είναι gay) το μόνο που ξέρω είναι ότι στο πρώτο επείσοδιο κοιμάται αφού κλασσικώς ελληνάρας τους έχει γραμμένους όλους τους άλλους και κάνει πάντα αυτό που θέλει... άντε να δούμε... για περισσότερες info μια βόλτα στο anime//gr δεν βλάπτει.

πάντως με μια βόλτα στο νετ... βλέπω ότι όλοι θέλουν την Ελλάδα να τα φτιάξει με την Ιαπωνία... διάβασα σε μια σελίδα ότι οι Ιαπωνες εκτιμούν το γεγονός ότι είμαστε τόσο άνετοι στο θέμα σεξ, γι αυτό ίσως... πάντως ο ελληνάρας συνοδεύεται και με την βίτσα σε όλες τις φωτό... πάρτε και ένα fun made video με τον ιάπωνα, τον ελληνάρα και τον "μεγάλο" σταυρό του...


Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

8 Φώναξαν:

Stratos Bacalis είπε...

Εσύ πάλι κατευθείαν γκέι το παιδί.

Erisadesu είπε...

εντάξει ... τι να κάνω αφού γουστάρει τον ιάπωνα, μάλλον ο ιαπωνας γουστάρει τον ελληνάρα λολ

είμαι αδελφομάνα.

Geo είπε...

Από το anime ως τώρα (επ. 21) δυστυχώς δεν βλέπουμε πολλά εκτός από το πρώτο επεισόδιο και την σκηνή στο σούπερ μάρκετ. Από τα manga στην επίσημη σελίδα, από όσο βλέπω ο Ελλάδας (γιατί ως χώρα παρουσιάζονται όχι ως εθνικότητες :Ρ) είναι κλασικός ανέμελος και χαλαρός τύπος που θα ήθελε να ξανά γεννηθεί ως γάτα για να μπορεί να κάνει όλη μέρα ότι θέλει και να κοιμάται. Του αρέσει η Ιαπωνία και μισεί τον Τουρκία. Επίσης ως κοινό στοιχείο με τον Ιαπωνία είναι οι γάτες, που εμφανίζονται πάντα όταν είναι οι δύο χώρες μαζί.

Τώρα όσο για το γκέι ή όχι, ένα από τα manga τελειώνει στο επίσημο site τελειώνει με τον Ιαπωνία να ξυπνά (μάλλον γυμνός) δίπλα από τον Ελλάδα, εμφανώς φρικαρισμένος φωνάζοντας "Είναι όνειρο; Είναι όνειρο;!" ... ...

Erisadesu είπε...

έτσι μας αρέσει και που μπορούμε να βρούμε το Manga? οεο? εννοώ δωρεάν πάντα...

πάντως στην σκηνή με το σουπερμαρκετ ειλικρινά πέθανα στο γέλιο, είχαν απόλυτα δίκιο για κάθε εθνικότητα... πάντως τον κακομοιρο τον ιταλία πολύ looser τον έκαναν.

Geo είπε...

Εδώ:
http://www.geocities.jp/himaruya/hetaria/index.htm
;)

bollylitsa είπε...

ERISABETSU AKOMA DEN MOY EIPES GIA TA HINDS GIA TIS TAINIES!! (ASXETO...)

Ανώνυμος είπε...

γιατί μου έστειλες mail?
http://www.megaupload.com/?d=YG58QK07
http://www.megaupload.com/?d=YSXNNGV6
http://www.megaupload.com/?d=OTVUV7TN
subs:
http://www.megaupload.com/?d=ADKV0GF0

τα συνδέεις με HJSplit

bollylitsa είπε...

ma...sou esteila!!! sto mail pou exeis sto profil sou!!! mallon de 8a r8e... eyxaristw poly pantws!!!